Over ons

Hi, wij zijn Painting Diamonds! Een webshop met een uitgebreid aanbod diamond painting. Wij zijn jouw betrouwbare partner. Door duidelijk, open en persoonlijk te zijn. Het team van onze klantenservice is goed bereikbaar en denkt graag met je mee wanneer je het gewenste product niet kan vinden in onze webshop. Wij kunnen letterlijk al jouw wensen omzetten in een diamond painting en adviseren je graag op het gebied van formaten en diamond painting eigen foto.

Ons doel

Als echte liefhebbers van diamond painting hebben we maar één doel:  jou blij maken. We zorgen voor een ruim aanbod diamond paintings en hebben een sterke focus op klanttevredenheid. Immers zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Breng regelmatig een bezoek aan onze webshop, want wij vullen onze collectie geregeld aan met nieuwe producten. Staat de gewenste afbeelding of het formaat er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@paintingdiamonds.nl om jouw wensen te bespreken.

Oprichting Painting Diamonds

Ooit begonnen als hobby. Nu uiteraard nog steeds onze hobby én een snelgroeiende webshop in diamond painting. Om je een kijkje te kunnen geven in de wereld van diamond painting hebben we ook een pagina op Facebook en Instagram. Volg ons op social media voor nieuwe producten, tips, nieuws en meer. Zo mis je geen enkele update van Painting Diamonds. 

Creatieve groet,

Het team van Painting Diamonds